Domaće kompanije vredne pažnje

Dizajn, ergonomija i funkcija: ANTARES

Višedecenijsko iskustvo u proizvodnji i dizajniranju kancelarijskih stolica.

ANTARES je jedan od najvećih proizvođača kancelarijskih stolica u centralnoj i istočnoj evropi. Svoju Proizvodnju obavlja u šest pogona u evropi, u saradnji sa više od 3000 profesionalnih partnera, i sa više miliona prodatih stolica u regionu godišnje. Antares kao svoje kvalitete ističe dugoročnost, pouzdanost, kvalitet i klasičan dizajn.

ATLAS: Udobnost i funkcionalnost

Proizvodnja visokokvaltetnog tapaciranog nameštaja.

Visoke estetske vrednosti, moderan dizajn i beskompromisan kvalitet predstavljaju standarde koje Atlas ističe. Saradnja sa poznatim evropskim i domaćim dizajnerima, odabir kvalitetnih materijala, kao i strast koju majstori unose u svaki proizvod, čine da Atlas može zadovoljiti i najzahtevnije potrebe savremenog kupca.

SIMPO: vodeći regionalni trgovac nameštajem

Više od 40 godina na međunarodnom tržištu.

Potpuno zaokružen proces proizvodnje, od sirovina i repromaterijala pa do finalnog proizvoda, čini SIMPO jedinstvenim na evropskom tržištu, što omogućava maksimalnu kontrolu nad kvalitetom, troškovima, i just-in-time isporuku.

“SIMPO proizvodna filozofija je izgrađena na osnovama koje predstavljaju inovativnost, fleksibilnost, preciznost, i konstantno napredovanje kroz implementaciju dizajnerskih trendova i savremenih modela poslovanja”.

MATIS: kvalietan nameštaj- kvalitetan život

Kvalitetna komercijalna distribucija.

Sa vizijom da bude regionalni lider u proizvodnji i kvalitetu osnovne karakteristike Matis proizvoda su: vrhunski kvalitet, savremeni dizajn i izuzetno pristupačne cene.

Ključne reči Matis strategije su: kvalitetni materijali, savremena tehnologija u proizvodnji, visokostručni ljudski potencijal, optimizovani sigurnosni i tehnički uslovi rada, kvalitetna komercijalna distribucija na domaćem i stranom tržištu.