Završen je 56. Beogradski Sajam Nameštaja

Sve atraktivniji događaj u čitavom regionu.

Sajam je i ove godine okupio ugledne dizajnere i veliki broj poslovnih ljudi, kupce i distributere iz svih krajeva sveta, kaoi veliki broj zainteresovanih posetilaca. Kao i prethodnih godina Beogradski sajam je predstavio vrhunski dizajniran nameštaj i pravac kojim se kreće tržište industrije nameštaja.

Pored velikih, renomiranih kompanija iz Italije, Švajcarske, Nemačke, Austrije, Turske, Švedske, Bosne i Hercegovine i Hrvatske i premijernog učešća brendova Arketipo, Team 7 i Bora… ovogodišnje izdanje Sajama obeležio je kvalitetan nastup domaćih kompanija. Kompletan, uzbudljiv i inovativan nastup domaćih brendova pokazuje da Sajam u Beogradu predstavlja centralni regionalni događaj.

Veoma je posećena bila i Izložba mladih dizajnera/Young Designers Exhibition na kojoj su mladi autori predstavili najsvežija i inovativna rešenja u oblasti dizajna.

Design Talks je sve popularniji događaj na Sajmu nameštaja i ove godine je okupio veliki broj eminentnih govornika iz cele Evrope kao i vlasnike regionalnih kompanija. Razgovori su privukli veliki broj posetilaca čiji učešće u diskusiji pokazuje dobar pravac u komunikaciji koji Sajam gradi godinama unazad.

I ove godine internacionalni žiri je dodelio prestižnu nagradu Zlatni ključ najinovativnijim i najuspešnijim izlagačima stavljajući čitavu manifestaciju uširi i relevantniji kontekst.