Sajam mašina

58. Međunarodni sajam mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije

Od 9. do 13. novembra 2021

Pored najvećeg izbora nameštaja svih vrsta i namena, za stambene i poslovne prostore i opremanje javnih objekata, sadržaj Sajma nameštaja upotpunjuje ponuda  Sajma mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije. Od izuzetne važnosti za drvno prerađivačku industriju, sajam je platforma koja okuplja sve proizvođače i aktere industrije nameštaja i drvne industrije kao mesto gde se premijerno predstavljaju tehničko – tehnološke inovacije. U Hali 5 biće izložene mašine, alati i repromaterijali za drvnu industriju.

Široka paleta sajamske ponude obuhvata: repromaterijale za izradu nameštaja uključujući građu, stolarske ploče, furnire, folije, kant trake i dr., repromaterijale za površinsku obradu i spajanje, boje i lakove, sve vrste lepkova, razređivača, brusnih papira i dr.

Asortiman okova i ukrasa za nameštaj čine: bravice, šarke, kvake, ručice, žice, opruge i ukrasni elementi, a ponudu repromaterijala dopunjuje i bogat izbor tekstila, tkanina i kože za nameštaj, tehnološki novi materijali, poliuretanske pene, elementi od gume i plastike, sunđeri i dr.

Najsavremenije mašine koje omogućavaju visoku preciznost primarne obrade drveta, izrade i završne obrade, pilane, sušare, kao i mehanički, električni i pneumatski alati prikazaće na sajmu kojom brzinom se inoviraju i razvijaju  perspektivne industrije – drvna i industrija nameštaja.

Dobrodošli na 58. Sajam mašina!