/  Sajam namestaja   /  Završen je 58. Sajam nameštaja

Završen je 58. Sajam nameštaja

Događaj koji se posle kratke pauze vratio na scenu i ispunio očekivanja i ovog puta!

Sajam je ove okupio ugledne dizajnere, veliki broj poslovnih ljudi, kupce i distributere iz svih krajeva sveta, kao i veliki broj posetilaca.

Na ovogodišnjem Sajmu su nastupale renomirane kompanija iz Italije, Nemačke, Austrije, Švedske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije među kojima su premijeru imali Zavar i Moku artisan furniture. Ovogodišnje izdanje Sajama obeležio je kvalitetan nastup domaćih i regionalnih proizvođača.

Izložbu Mladih Dizajnera posetio je veliki broj proizvođača kao i starijih kolega, budući da ona predstavlja platformu na kojoj mladi autori predstavljaju najnovija rešenja u oblasti dizajna. Design Talks je događaj koji je ove godine privukao neverovatnu pažnju – kako profesionalaca tako i posetilaca i ljubitelja. Svakodnevne diskusije u kojima su učestvovali eminentni i vodeći stručnjaci iz sfere industrije nameštaja – vlasnici kompanija, dizajneri, arhitekte i sve one koje industrija okuplja, pokazuju dobar pravac u komunikaciji koji Sajam godinama u nazad gradi.

Nagrada Zlatni ključ dodeljena je i ove godine kao i posebno priznajnje Sajamski ključ. Dodela ovih nagrada ima za cilj da istakne i stavi u prvi plan ono što je kvalitetno i kao takvo bude relevantan podsticaj za celo okruženje.